Общество | 29 Ноября, 2018

Рада оборони миколаївської області затвердила план заходів із запровадження воєнного стану

Свежие новости: Рада оборони миколаївської області затвердила план заходів із запровадження воєнного стану

Увечері 28 листопада відбулось засідання ради оборони Миколаївської області, під час якого було обговорено і затверджено основні заходи щодо підготовки та запровадження воєнного стану на території Миколаївщини. Серед нагальних питань - забезпечення публічної безпеки, посилення охорони важливих об’єктів соціальної та економічної сфер, визначення порядку дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

«Ми плідно працювали протягом кількох років, тому ми не просто готові (до запровадження воєнного стану, - ред), а з розумінням ставимося до тих викликів, які сьогодні стоять перед громадою Миколаївщини, перед нашою державою і суспільством. Ми на сьогоднішній день згуртовані, єдині і у нас є чітко визначений план першочергових дій, якого область буде дотримуватись», - зазначив голова Миколаївської облдержадміністрації, голова ради оборони області Олексій Савченко.

Голова ОДА наголосив на необхідності посилення охорони державних будівель, закладів соціальної сфери, а також місць великого скупчення людей (ВІДЕО).

«Окремо звертаюсь до ЗМІ сприяти і надати можливість пояснити жителям та втілити в життя ті пункти розпорядження, згідно якого ми далі будемо рухатись і діяти відповідним чином», - прокоментував очільник області.

Крім того, Олексій Савченко звертає увагу громадськості та засобів масової інформації на недопущення фіксації і передачі інформації про пересування військової техніки і військових підрозділів на території Миколаївської області. 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости