Политика | 4 Декабря, 2022

путін здивований провалом і може змінити цілі в Україні, - розвідка США

Свежие новости: путін здивований провалом і може змінити цілі в Україні, - розвідка США

президент росії путін був здивований провалом Збройних сил рф в Україні та може скоротити на якийсь час свої цілі в Україні.

Про це заявила директор Національної розвідки США Евріл Хейнс на щорічному Форумі національної оборони у Каліфорнії.

При цьому вона зазначила, що глава Кремля не змінив довгострокових планів щодо України.

"Можливо, путін захоче скоротити свої короткострокові військові цілі, щоб повернутися до своїх планів за деякий час", - заявила Хейнс.

Вона сказала, що Росія "досить швидко" витратила свої військові запаси.

"Я дійсно думаю, що він стає більш обізнаним про проблеми, з якими стикаються військові в Росії. Але нам все ще не зрозуміло, чи має він на даному етапі повну картину проблем. Ми бачимо нестачу боєприпасів, морального духу, проблеми із постачанням, логістикою ", - сказала Хейнс.

Відповідаючи на запитання про наслідки атак Росії на енергосистему України та іншу громадянську інфраструктуру, Хейнс сказав, що мета Москви почасти полягала в тому, щоб підірвати волю українців до опору.

"Я думаю, що ми не бачимо жодних доказів того, що воля українців підірвалася. При цьому економіка України дуже страждає", - зазначила вона.

Хейнс додала, що США не вважають ймовірною зміну режиму в росії через війну та падіння влади в Ірані через протести.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости