Политика | 31 Октября, 2022

путін назвав масовані удари по цивільній інфраструктурі України «відповіддю» на вибухи в окупованому Севастополі

Свежие новости: путін назвав масовані удари по цивільній інфраструктурі України «відповіддю» на вибухи в окупованому Севастополі

Лідер Російської Федерації Володимир Путін назвав масовані ракетні удари по цивільних об'єктах в Україні «частково відповіддю» на вибухи в окупованому Севастополі.

— Почасти так і є, але це не все, що ми могли б зробити", - відповів глава кремлівського режиму на запитання пропагандиста.

путін також стверджує, що окупанти нібито «відбили всі атаки» на кораблі Чорноморського флоту в окупованому Севастополі.

Волонтерська спільнота GeoConfirmed встановила, що безпілотники вразили принаймні три кораблі Чорноморського флоту РФ у Севастополі, зокрема флагман Адмірал Макаров. Офіційного підтвердження знищення російських кораблів у Севастополі немає.

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов заявляв, що російські атаки на інфраструктуру України були сплановані тижнями раніше і що країна-терорист «використовує зиму як зброю».

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты