Происшествия | Николаев, 16 Сентября, 2019

Протягом вихідних вогнеборці врятували на пожежах 5 осіб

Свежие новости: Протягом вихідних вогнеборці врятували на пожежах 5 осіб

Протягом вихідних днів співробітники Миколаївського обласного гарнізону оперативно-рятувальної служби цивільного захисту врятували на пожежах 5 осіб, повідомляє ГУ ДСНС України в Миколаївській області.

14 вересня о 03:25 на лінію «101» сповістили про пожежу одноповерхового житлового будинку (розподіленого на декількох власників) на вул. Енергетиків с. Мішково-Погорілове Вітовського району. До місця пожежі направлено чергові караули 4, 16 державних пожежно-рятувальних частин та чергову зміну оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. Вогнеборці під час оперативної розвідки винесли із задимленого приміщення жінку 1951 р.н. з обмеженими фізичними можливостями. Медики одразу ж  надали жінці кваліфіковану першу допомогу, госпіталізації вона не потребувала. О 03:50 пожежу локалізували, 04:50 - ліквідували на загальній площі 150 кв м, її причина наразі встановлюється.

Другий випадок трапився  15 вересня о 00:30. На пункт зв'язку 22 державної пожежно-рятувальної частини з охорони Очаківського району надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку на вул. Перемоги с. Покрівка. Телефонував сусід, який помітив дим з-під даху будівлі. Рятувальники вивели із задимленого приміщення трьох громадян 1958, 1960, 1989  рр.н. на свіже повітря. О 01:20 пожежу даху та перекриття загальною площею 360 кв м локалізували, 01:36 - ліквідували. За попередніми даними її спричинило необережне поводження з вогнем. Від допомоги медиків чоловіки  відмовились.

Також співробітники ДСНС врятували ще трьох мешканців м. Миколаєва. Вночі, 15 вересня у Залізничому селищі, що у Заводському районі, внаслідок порушення правил пожежної безпеки при експлуатації побутових газових приладів виникла пожежа у житловому будинку на площі 100 кв м. До прибуття надзвичайників вдалось самостійно вийти на свіже повітря двом жінкам, додатково рятувальники вивели із приміщення чоловіка. На місці трьом особам, які надихались продуктами горіння надано першу допомогу, від госпіталізації вони відмовились.

Загалом від ДСНС до гасіння пожеж залучалось 7 одиниць  техніки, 26 осіб. Додатково на місцях працювали співробітники правоохоронних органів, аварійні бригади ПАТ «Миколаївобленерго», «Миколаївгаз», медики, в Очаківському районі, трактор із бочкою від ТОВ «Агрофірма Лиманський».

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты