Политика | Вознесенск, 16 Марта, 2018

Протягом трьох годин на офіційному прийомі громадян міський голова відповідав на запитання мешканців

Свежие новости: Протягом трьох годин на офіційному прийомі громадян міський голова відповідав на запитання мешканців

15 березня міський голова Віталій Луков провів черговий офіційний прийом громадян, під час якого було розглянуто 9 звернень.

Про це повідомляє Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю.

Мешканка міста звернулася до міського голови із проханням ліквідувати на її вулиці нерівності дорожнього покриття, адже у дощову погоду там утворюються великі непрохідні калюжі. Очільник надав доручення своєму заступнику включити цю вулицю до плану грейдерування, тим самим усунувши цю проблему, аби вона більше не турбувала тутешніх мешканців.

Жінка просила матеріальної допомоги для лікування свого сина, який отримав серйозні ушкодження кінцівок. Віталій Луков повідомив, що цими питаннями займається профільна комісія, яка відвідає постраждалого та визначить доцільність надання такої допомоги.

Усі звернення громадян фіксуються у картках особистого прийому. Частина відвідувачів отримує усні роз’яснення, іншим надсилаються письмові відповіді у визначені Законом терміни.

Нагадуємо! Прийом міського голови проводиться щочетверга з 08.00. Попередній запис – в Центрі надання адміністративних послуг (вул. Соборності, 14) з понеділка по середу з 08.00 до 17.00 або за телефоном (05134) 3-27-09.

Увага! Поспілкуватися з міським головою під час проведення особистого прийому можна і за допомогою Skype-зв’язку з персонального комп’ютера або смартфона: щочетверга з 8.00 до 10.00 за електронною адресою [email protected].

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости