Экономика | Первомайск, 6 Июля, 2017

Протягом двох тижнів мають бути визначені джерела теплопостачання для всіх об’єктів соціальної сфери міста Первомайськ

Свежие новости: Протягом двох тижнів мають бути визначені джерела теплопостачання для всіх об’єктів соціальної сфери міста Первомайськ

Стан вирішення проблемних питань влаштування автономного опалення в бюджетних установах міста Первомайськ обговорили під час наради під головуванням заступника голови ОДА Валентина Гайдаржи та за участі керівництва Первомайської райдержадміністрації, міста Первомайськ, військових,  керівників бюджетних установ, представників управління ЖКГ облдержадміністрації, інвесторів. 

Нагадаємо, що під час засідання обласного штабу з підготовки і сталого проходження опалювального сезону 2017-2018 років Валентин Гайдаржи доручив голові Первомайської РДА Володимиру Вовку долучитися до вирішення проблемних питань. 

Так, за словами Володимира Вовка, досягнуто домовленості про виділення коштів з районного бюджету на обладнання автономного опалення в приміщенні прокуратури. Крім того, Первомайська РДА веде перемовини з двома потенційними інвесторами щодо можливості влаштування автономного опалення в приміщеннях казначейства та поліції. Також Володимир Вовк повідомив, що під час наступного засідання сесії Первомайської районної ради буде розглянуто питання створення комунального підприємства, яке має взяти на себе організаційну частину виконання поставлених завдань. 

Із встановленням автономного опалення в інших бюджетних установах міста Первомайськ ситуація більш складна. Як повідомила Первомайський міський голова Людмила Дромашко, в місті Первомайську без автономного опалення залишилось 4 об’єкти серед яких 3 дитячих садка і школа. За її словами інвестор, який мав встановлювати автономне опалення відмовився від проведення робіт через те, що ним не було досягнуто домовленості з Миколаївобленерго. Крім того між відповідальними особами існують деякі розбіжності в питанні який саме тип автономного опалення має бути встановлено. Наразі ведуться перемовини з іншими потенційними інвесторами. 

Валентин Гайдаржи підкреслив, що посадові особи мають виконувати рішення Первомайської міської ради про децентралізацію опалення. Він наголосив, що перехід на автономне опалення має бути здійснено до початку чергового опалювального сезону при цьому серед об’єктів, які автономного опалення ще не мають, пріоритет має бути наданий дитячим садкам. 

«Завдання стоїть одне, при температурі нижче +8 С протягом трьох діб, тепло повинно постачатись. Я хочу мати гарантії, що при початку холодів абоненти матимуть опалення, особливо діти», - акцентував Валентин Гайдаржи. 

Підводячи підсумки заступник голови ОДА наголосив, що протягом двох тижнів Первомайська райдержадміністрація та Первомайська міська рада мають визначити джерела теплопостачання для кожного об’єкта соціальної сфери та інших об’єктів в тому числі військової частини А2183. 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты