Происшествия | Николаев, 22 Мая, 2023

Протягом доби на Миколаївщині вогнеборці ліквідували чотири пожежі

Свежие новости: Протягом доби на Миколаївщині вогнеборці ліквідували чотири пожежі Протягом доби на Миколаївщині вогнеборці ліквідували чотири пожежі

21 травня підрозділи ДСНС загасили 4 пожежі, які виникли на Миколаївщині.

Так, у м. Миколаєві ліквідовано 3 пожежі. О 14:46 на спецлінію 101 надійшло повідомлення про займання житлового будинку по вул. Млинній мікрорайону Велика Корениха.

На місце направлено відділення 2 та 19 державних пожежно-рятувальних частин. Вогнеборці ліквідували пожежу о 15:21 на площі 8 кв. м, її спричинило порушення правил пожежної безпеки при експлуатації побутових електроприладів.

О 17:07 рятувальників сповістили про те, що в мікрорайоні Темвод загорілась будівля, яка не експлуатується. На місце виїхали відділення 1 ДПРЧ. О 17:33 пожежу ліквідовано на площі 10 кв. м.

О 19:27 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку по вул. 5 Військовій.

На місце виїхав черговий караул аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення та чергова зміна оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. Завдяки своєчасно вжитим заходам вдалось вберегти будинок від знищення. О 19:51 пожежу ліквідовано на площі 5 кв. м.

Причини цих пожеж встановлюються.

Вже ввечері, о 20:17 рятувальників сповістили про займання сухої трави по вул. Корабельній м. Первомайськ Первомайського району. Вогнеборці 23 ДПРЧ пожежу ліквідували о 21:05 на площі 150 кв. м, її спричинило необережне поводження з вогнем.

Загалом від ДСНС до ліквідації пожеж залучались 6 одиниць спецтехніки та 20 вогнеборців.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты