Политика | 9 Сентября, 2022

Прогрес українського наступу помітний, але Путін ще «кине багато людей» на смерть, — Держдеп США

Свежие новости: Прогрес українського наступу помітний, але Путін ще «кине багато людей» на смерть, — Держдеп США

Перші результаті доказують, що наступальні дії України на Херсонщині і Харківщині були вкрай успішними, але Москва готова покласти життя багатьох солдатів, аби зупинити просування ЗСУ.

Про це попередив держсекретар США Ентоні Блінкен, передає AP.

Блінкен у штаб-квартирі НАТО у Брюселі підкреслив, що шестимісячна війна в Україні вступає в критичний період, коли Київ потрібно буде підтримувати протягом зими.

— Початкові ознаки наступу є позитивними, і ми бачимо, що Україна досягає реального, помітного прогресу у свідомий спосіб, — сказав він, маючи на увазі Харківщину і Херсонщину.

Але, за його словами, потрібно брати до уваги, що російське командування не буде рахуватися з втратами і кине багато людей, що спробувати відкатити українські досягнення.

— Але це, ймовірно, триватиме протягом значного періоду часу. В Україні знаходиться величезна кількість російських військ, і, на жаль, трагічно, жахливо, президент Путін продемонстрував, що він кине багато людей у це за величезну ціну для Росії, — підсумував Ентоні Блінкен.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты