Общество | Вознесенск, 3 Декабря, 2019

Продовжуються "осінні зустрічі" міського голови з громадою

Свежие новости: Продовжуються

Продовжуються традиційні "осінні зустрічі" міського голови з громадою на території всіх закладів загальної середньої освіти.

Наступна осіння зустріч відбудеться 04 грудня 2019 року о 17:00 в НВК «Загальноосвітній навчальний заклад І ступеня №9 - дошкільний навчальний заклад №16» (мікрорайон Пряме, вул. Поповича, 2).

Приходьте на зустріч та скористайтесь можливістю отримати найважливішу інформацію щодо життя мікрорайону та міста вцілому. Ви зможете поставити міському голові будь-які запитання, які вас хвилюють, вирішити нагальні проблемні питання, звернути увагу влади на найважливіше.

У разі виникнення будь-яких змін у даті чи часі проведення зустрічей, жителі громади будуть попереджені про це завчасно на сторінках газети "Новини Вознесенська: день за днем", через офіційний інтернет-портал територіальної громади міста Вознесенська та у соціальних мережах Facebook, Instagram, та Telegram.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты