Политика | Николаев, 17 Июля, 2019

Проблема доріг на Миколаївщині повинна бути вирішена. Президент відвідує південний регіон

Свежие новости: Проблема доріг на Миколаївщині повинна бути вирішена. Президент відвідує південний регіон

Лише декілька днів тому в ефірі миколаївського телеканалу довірена особа кандидата Григоряна Віктор Іванович Сікиринський заявив, що жахливі дороги – це техногенна катастрофа, яка вимагає негайного вирішення та обговорення на Раді національної безпеки та оборони України. Під час свого виступу Віктор Сікиринський наголосив, що команда Григоряна підготує текст петиції на ім’я Президента щодо катастрофічного стану доріг в регіоні та країні загалом, аби процес зрештою рушив з мертвої точки.

Президент – гарант конституційних прав громадян на постійну захищеність своїх життєво важливих інтересів. Українські автомобільні дороги в критичному стані, що є техногенною катастрофою, яка загрожує національній безпеці Держави, об’єктами якої є людина і громадянин – їхні конституційні права на безпечне життя і здоров’я. І рішучі дії з боку глави держави для вирішення цього питання – гарантія успіху.

  

Кандидат у народні депутати по 131 округу Ерік Григорян неодноразово у своїх зверненнях наголошував на проблемі поганих доріг. На кожній зустрічі з виборцями Еріка Юрійовича просять зайнятися зокрема і цим питанням. Тому саме хороші дороги – пріоритет у вирішенні для команди Григоряна.

І ось вже сьогодні Президент Володимир Зеленський перебуває з офіційним візитом у Миколаєві. В рамках відвідин міста та області глава держави проїхався «знаними» далеко за межами вже не лише регіону, а й країни миколаївськими дорогами.

Володимир Зеленський прибув до Миколаївського аеропорту, де, поспілкувавшись з обласним керівництвом, також вислухав скарги місцевих активістів та жителів. Наступна зупинка – траса М14 (Миколаїв – Кропивницький). Тут Президент зустрівся з представниками правоохоронних органів, «Укртрасбезпеки», співробітниками облдержадміністрації та облради. Після огляду стану дороги М14, Зеленський поставив перед відповідальними посадовцями завдання – якомога швидше побудувати нові дороги, визначившись їх з пріоритетом вже цієї п’ятниці на окремій нараді.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости