Общество | Вознесенск, 5 Июля, 2019

Прийом громадян в селах Новогригорівка та Ракове начальником відділу містобудування та архітектури

Свежие новости: Прийом громадян в селах Новогригорівка та Ракове начальником відділу містобудування та архітектури

03 липня 2019 року відбувся прийом громадян в селах Новогригорівка та Ракове Вознесенського району начальником відділу містобудування та архітектури апарату Виконавчого комітету Вознесенської міської ради - головним архітектором Лейлою Чорною. Було розглянуто звернення громадян з питань:
щодо перепланування житлового будинку;
щодо впорядкування документів на нерухоме майно;
щодо узаконення житлового будинку з господарськими будівлями;
щодо реконструкції житлового будинку.
Додатково роз’яснено громадянам, що виконання будівельних робіт з нового будівництва, реконструкції, реставрації, капітального ремонту та технічного переоснащення повинно здійснюватися з дотриманням вимог законодавства, будівельних норм, стандартів і правил та відповідно до розробленої та затвердженої в установленому законодавством порядку проектної документації.
Такі прийоми — це не лише спосіб для мешканців врегулювати своє питання, а й гарний інструмент для виконавчих органів отримати інформацію про ті напрямки, які потребують першочергового реагування. Крім того, систематичні прийоми мешканців — це один з важливих інструментів публічного менеджменту.
Нагадаємо, прийом громадян головним архітектором планується проводитися щомісяця у першу середу місяця в селах Новогригорівка та Ракове Вознесенського району та щочетверга у місті Вознесенську з 8-00 до 12-00 год. у відділі містобудування та архітектури апарату Виконавчого комітету Вознесенської міської ради за адресою:
м. Вознесенськ, вул. Соборності, 41, тел. (05134) 4-26-74.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты