Общество | Вознесенск, 24 Мая, 2017

Привітання з Днем міста міського голови Віталія Лукова

Свежие новости: Привітання з Днем міста міського голови Віталія Лукова

Шановна вознесенська громадо!

Наше прекрасне багатонаціональне місто, назване на честь великого свята Вознесіння Господнього, збудоване на місці поселення «Соколи» і славиться багатовіковою історією, що корінням сягає козацької доби, прекрасними працелюбними людьми, видатними постатями, що принесли Україні світове визнання.

Вознесенськ знаходиться на перетині транспортно-торговельних та культурно-національних шляхів, але в усі часи відрізнявся своєю миролюбністю та умінням об’єднувати в єдину родину представників різних національностей, політичних та релігійних вподобань.

Святкування Дня міста у 2017 році пройде під гаслом: «Кожен прагне – усі разом досягаємо мети!». Бо наша громада єдина у своєму стремлінні жити в розвинутому, європейському місті, місті щасливого дитинства, прогресивної молоді, у місті яскравих перспектив. Якщо кожен буде втілювати свою мету в життя, інвестувати свій творчий, професійний потенціал в майбутнє свого міста, всі разом ми обов’язково досягнемо мети – прогресивний Вознесенськ для щасливих людей!

Зі святом вас, дорогі вознесенці, з 222-ю річницею міста! Добра, любові, благополуччя, миру та злагоди в родинах!

Віталій Луков, міський голова,

Лариса Торжинська, секретар міської ради

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости