Общество | Южноукраинск, 4 Мая, 2018

Привітання жінок, які перебувають у пологовому відділенні, з нагоди Дня матері

Свежие новости: Привітання жінок, які перебувають у пологовому відділенні, з нагоди Дня матері

Вдячність мамі варто говорити кожен день, адже ніхто не вічний…Але є одна особлива дата – коли кожен повинен привітати свою маму. Офіційне державне свято День матері в Україні відзначається в другу неділю травня відповідно до Указу Президента України від 10 травня 1999 року.

Про це повідомляє Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

Безумовно, День матері - це одне із самих зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до останніх днів несе в своїй душі єдиний образ - образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди підтримає і буде самовіддано любити, не зважаючи ні на що. Щастя й краса материнства в усі століття оспівувалися кращими художниками і поетами. І невипадково - від того, наскільки шанована в державі жінка, яка виховує дітей, можна визначити ступінь культури й благополуччя суспільства.

Саме напередодні цього світлого і найдобрішого свята,  другий рік поспіль спеціалісти Южноукраїнського  міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Лідія Лемещук та Інна Зажерило привітали  п’ятеро чарівних «новоспечених» матусь та їх немовлят – синочків у пологовому відділенні комунального закладу «Южноукраїнська міська лікарня». 

Після завершення теплої зустрічі спеціалісти Центру отримали дуже багато позитиву від усмішок мам, які у свою чергу до своїх найголовніших «подарунків»- діток, отримали ще й приємні сюрпризи від Южноукраїнського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты