Общество | 11 Марта, 2023

Прикордонники знищили групу «вагнерівців»

Свежие новости: Прикордонники знищили групу «вагнерівців» Прикордонники знищили групу «вагнерівців»

Військовослужбовці Державної прикордонної служби України завдали контрудару та знищили групу “вагнерівців”, які засіли в цеху одного із промислових підприємств Бахмута.  

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Держприкордонслужба.

“Днями прикордонний підрозділ Луганського загону провів позиційний бій з ворожими силами в районі одного з промислових підприємств. Напередодні українські оборонці витримали кілька штурмових атак загарбників. Для продовження наступу російські найманці закріпились в одному з цехів та накопичували сили”, - ідеться у повідомленні.

Для знищення осередку загарбників прикордонники зі станкового гранатомета СПГ-9 знищили кулеметника росіян, який прикривав підхід до споруди. У прорив пішла група наземної розвідки прикордонників та ліквідувала "вагнерівців".

Крім того, для ураження резерву ворога прикордонники облаштували засідку. З настанням темряви на штурмовиків, які підходили на передову, чекав сюрприз. Снайпери знешкодили шістьох росіян.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости