Политика | Вознесенск, 7 Сентября, 2019

Прикордонники Миколаївщини звернулися до Президента: ми розчарувалися у нардепі Чорноморові

Свежие новости: Прикордонники Миколаївщини звернулися до Президента: ми розчарувалися у нардепі Чорноморові

До редакції «Маю право» надійшов лист за підписом заступника голови громадської організації «Ветерани-прикордонники Миколаївщини» Олега Дубового. У листі прикордонники області звертаються до Президента України Володимира Зеленського з проханням не допустити руйнування громад Южноукраїнська, Вознесенська та решти, які входять до 131 виборчого округу. Округу, де народним депутатом став Артем Чорноморов, який, на думку ветеранів-прикордонників, у своєму депутатстві пішов хибним шляхом свого попередника – БПП-шника Олександра Лівіка.

Шановний Володимире Олександровичу!

Змушені звертатися до Вас через ганебну поведінку депутата Верховної Ради України від «Слуги народу», якого обрали по 131 мажоритарному виборчому округу Чорноморова Артема Олеговича. Ми Вам повірили і не жалкуємо про це, прислухалися до Вашого прохання підтримати Чорноморова Артема Олеговича і з кожним днем все більше розчаровуємося! Замість того, щоб займатися законотворчістю, Слуга народу від нашого округу займається незрозумілими для нас справами. Замість того, щоб готуватися до пленарних засідань – відкриває школу у Вознесенську. Замість того, щоб навчатися (адже Ви зробили все для цього!) – втручається в діяльність Южноукраїнської міської ради.

Ми надзвичайно стурбовані такою поведінкою. Ми стурбовані та спантеличені, оскільки вже мали сумну нагоду пережите це ж саме з попередником Чорноморова – депутатом від «БПП» О.П. Лівіком. Артем Чорноморов, як і Лівік у свій час, так само «допомагав» громадам. Нам не потрібна така «допомога». Нам не потрібно, щоб наші громади перетворювалися на поля політичних баталій між бандитськими кланами. Нам не потрібні «затягування» грошей в громади під гарантії отримання відкатів та хабарів. Нам не потрібен депутат, який підкуповує виборців.  Нам потрібен законотворець, який розуміє проблеми нашого округу і допомагає не в збиток всій країні розвивати потенціал наших громад, потенціал наших працьовитих і щирих людей.

Крім факту «перерізання стрічки» під час відкриття школи в день Першого дзвоника у Вознесенську Артем Чорноморов також вступив в зговір з рядом одіозних особистостей. Зокрема з Сергієм Горностаєм, людиною, яка тричі позбавлялася волі за вчинення розбою та шантажу.

Володимире Олександровичу, ми щиро віримо та сподіваємося, що Ви знайдете час та слова, які переконають Артема Олеговича не вестись на «уловки» пройдисвітів, не руйнувати наші громади. Адже нам не потрібне повторення ситуації, аналогічної ситуації з Вашим попередником, який не бажав чути свій народ!

З вірою у Вас і Вашу мудрість Ваш Народ

Олег Дубовой, заступник голови ГО «Ветерани-прикордонники Миколаївщини»

 

Читайте также: Артём Черноморов провёл «тайную» встречу со скандальными южноукраинскими депутатами

Новый нардеп – старый сценарий: Горностай променял Ливика на Черноморова

Южноукраинский Зе-нардеп угрожает "репрессиями"

“Слуга народа” Чорноморов объявил войну главе Вознесенска Виталию Лукову, который входит в 20-ку мэров-инноваторов Украины

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты