Политика | Южноукраинск, 3 Июля, 2019

Прикордонники Миколаївщини закликають голосувати за Григоряна: він нас не підведе!

Свежие новости: Прикордонники Миколаївщини закликають голосувати за Григоряна: він нас не підведе!

Більш як п’ять років в області успішно працює громадська організація «Ветерани-прикордонники Миколаївщини», яка об’єднала в своїх лавах «зелених беретів» з різних куточків регіону. Ініціатор створення та сьогоднішній очільник організації Григорян Ерік Юрійович, сам прикордонник, впродовж всього часу її існування активно опікується проблемами товаришів по службі та займається організацією щорічних зустрічей з побратимами.

Сьогодні Ерік  Григорян на 131-му одномандатному виборчому округу балотується у Верховну Раду. Цікаво, якої думки колеги-прикордонники щодо цього рішення Еріка Юрійовича?

Заступник голови громадської організації прикордонників Олег Дубовой впевнений, що Ерік Григорян – гідний стати народним депутатом та єдиний, хто здатен принести реальні покращення, а не лише пусті обіцянки. У своєму листі на адресу редакції «Маю право» Олег Миколайович розповів, чому миколаївські прикордонники готові віддати свої голоси Е. Григоряну та чому закликають голосувати за нього всіх жителів 131-го округу.

Колись доля судила нам стати товаришами по службі. Сьогодні, багато років потому, ми залишилися тими ж молодими, завзятими, вірними собі та кордонам нашої країни «зеленими беретами», тому знаю, що до мене дослухаєтесь та підтримаєте мою думку.

Зовсім скоро на позачергових виборах ми обиратимемо склад нового Парламенту України. Дуже відповідальне завдання – обрати на нашому окрузі за №131 народним депутатом гідну цього звання людину. Ви вже знаєте, що кандидатом по цьому округу є голова громадської організації «Ветерани-прикордонники Миколаївщини» Ерік Юрійович Григорян.

Наша організація по міркам часу була створена не так давно – у 2014 році. Однак стільки вдалося зробити! Щойно ми відсвяткували перший п’ятирічний ювілей нашої організації, маємо власний встановлений знак, де щороку збираємося, маємо нагоду постійно зустрічатися, спілкуватися, допомагати, один одного підтримувати і словом, і ділом. Впевнений, і зі мною погодяться мої побратими, що без плеча нашого керманича Еріка Юрійовича нічого цього б не було.

Ви всі добре знаєте Еріка Юрійовича. Знаєте, що він – справжній прикордонник, у біді нікого не залишить. Ми приходимо до нього зі своїми проблемами – він ніколи не відмовляв у допомозі. Впевнений, що і в майбутньому так і буде, й Ерік Юрійович стане першим народним депутатом від нашого округу, якого ми справді поважатимемо не за гучні (хоч насправді пусті) обіцянки, а за конкретні справи.Передвиборча гонка – це така собі «гра на виживання», коли заради перемоги у хід підуть брудні технології – замовні статті, постійне лиття бруду, відверта брехня. Але ми точно знаємо, на чиїй стороні правда.

Наступний рік, 28 травня, ми так само, величезною дружною компанією, зберемося біля пам’ятного знаку у парку 1-го травня у Вознесенську, а серед нас стоятиме наш лідер, людина, котра ніколи не підведе, наш принциповий Ерік Юрійович Григорян, але вже у статусі народного депутата України!

Колишніх прикордонників не буває – відома життєва мудрість. Ми про це знаємо не з чуток, а з особистого досвіду. «Не каждому дано ходить по последним метрам родной земли…» Не кожному дано бути справді НАРОДНИМ ДЕПУТАТОМ! А серед нас, прикордонників, такий є!

ПІДТРИМАЙМО НАШОГО КАНДИДАТА. РАЗОМ МИ – СИЛА!

З повагою Олег Дубовой, заступник голови

ГО «Ветерани-прикордонники Миколаївщини»

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты