Политика | Николаев, 11 Сентября, 2022

Президент Зеленський відзначив внесок миколаївських артилеристів та десантників в успіхи ЗСУ

Свежие новости: Президент Зеленський відзначив внесок миколаївських артилеристів та десантників в успіхи ЗСУ

Президент України Володимир Зеленський відзначив внесок миколаївських воїнів в успіхи ЗСУ – 406-ї окремої артилерійської бригади та 79-ї десантно-штурмової бригади.

Про це він сказав у своєму відеозверненні.

Зеленський нагадав, що українська артилерія нанесла значні втрати окупантам.

- Ви відправляєте окупантів на Суд Божий, ви відправляєте чортів назад у пекло. Сьогодні це з особливим запалом та вогником у очах робить 406-а окрема артилерійська бригада імені генерал-хорунжого Олексія Алмазова. Ми вдячні її бійцям…як описати вашу ювелірну роботу двома словами – влучно та гучно. Ми дякуємо вам за усі знищені ворожі колони, склади, бази та штаби, важливі переправи та мости, - сказав Зеленський.

Також у своїй промові він розповів про досягнення миколаївських десантників.

- Наші Десантно-штурмові війська. Ви завжди перші! Бо ніхто, крім вас! Ці гасла – не просто слова. Вісім років і 200 днів ворог це знає. А сьогодні окупанти особливо відчувають силу й міць 79-ї десантно-штурмової бригади, 25-ї та 80-ї повітряно-десантних бригад. Зокрема у Харківській області, яку ви успішно звільняєте від ворогів. І в Донецькій області, де ви успішно стримуєте ворога, - відзначив Голова держави.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости