Политика | Николаев, 12 Мая, 2023

Президент України у своєму зверненні подякував миколаївським десантникам та артилеристам

Свежие новости: Президент України у своєму зверненні подякував миколаївським десантникам та артилеристам

У своєму вечірньому зверненні, 11 травня, президент України Володимир Зеленський відзначив роботу миколаївських воїнів та підрозділів на полі бою.

Відео він опублікував на стоїй сторінці в Telegram.

Президент подякував, зокрема миколаївській 79-й окремій бригаді Десантно-штурмових військ та 406-й окремій артилерійській бригаді за міцність на позиціях та успіхи у знищенні позицій ворога.

— ОСУВ «Таврія» – воїни 44-ї окремої артилерійської бригади імені гетьмана Данила Апостола, 55-ї окремої артилерійської бригади «Запорізька Січ», нашої славетної «пʼятдесятдевʼятки» – 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка та 79-ї окремої бригади ДШВ…  Дякую всім вам за міцність на позиціях і силу в боях, за натхнення до перемоги, яке ви даєте всій Україні своєю влучністю та відвагою. ОСУВ «Одеса» – дякую бійцям 406-ї окремої артилерійської бригади імені генерал-хорунжого Олексія Алмазова за чудові результати у знищенні місць зосередження ворога, – наголосив Володимир Зеленський.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости