Общество | Вознесенск, 9 Октября, 2017

Презентація Вознесенська в рамках проекту «Партисипативна демократія та обґрунтовані рішення на місцевому рівні в Україні»

Свежие новости: Презентація Вознесенська в рамках проекту «Партисипативна демократія та обґрунтовані рішення на місцевому рівні в Україні»

6 жовтня продовжилось третє засідання робочої групи з підвищення ефективності діяльності в сфері місцевого економічного розвитку в рамках спільного проекту Асоціації міст України (АМУ) та Норвезької асоціації місцевих регіональних влад (КС) «Партисипативна демократія та обґрунтовані рішення на місцевому рівні в Україні».

Згідно з програмою заходів другого дня засідання відбулася презентація досвіду щодо створення інституцій з місцевого економічного розвитку та інноваційного досвіду міста Вознесенська. В рамках презентації учасники робочої групи, які завітали з різних куточків України, відвідали ДНЗ №14, КУ «Вознесенська центральна районна лікарня», амбулаторію загальної практики – сімейної медицини №4, ФОК «Водограй». Заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради та керівники закладів і установ продемонстрували гостям кращі комунальні об’єкти міста та новітні технології, які запроваджені у Вознесенську.

Наприкінці засідання були підведені підсумки роботи в групах, а кожне місто-учасник отримало домашнє завдання. Орієнтовно наступна зустріч відбудеться у м. Львів наприкінці поточного року.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

 

Источник: voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости