Криминал | Николаев, 16 Мая, 2018

Правоохоронці впродовж декількох годин встановили квартирного крадія та повернули постраждалій її майно

Свежие новости: Правоохоронці впродовж декількох годин встановили квартирного крадія та повернули постраждалій її майно

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 КК України «Крадіжка». На сьогодні досудове слідство триває. Максимальна санкція інкримінованої статті передбачає до шести років ув’язнення.

Про це повідомляє Заводський відділ поліції ГУНП Миколаївської області.

До Заводського відділу поліції надійшло повідомлення від 20-річної місцевої мешканки про крадіжку з її квартири планшета iPad.

Правоохоронці встановили 38-річного сусіда постраждалої, який обґрунтовано підозрюється у вчиненні зазначеного кримінального правопорушення. 

З’ясувалось, того дня перебуваючи напідпитку зловмисник прийшов до заявниці в гості, але наштовхнувся лише на зачинені двері, які вирішив відчинити силою, вибивши їх ногою. Потрапивши до квартири сусідки, чоловік забрав залишений на столику планшет, та пішов. Згодом додому повернулася постраждала, яка виявила, що в квартирі хтось похазяйнував та зателефонувала на спецлінію 102.

Поліцейські вилучили крадений iPad того ж дня за місцем мешкання правопорушника та повернули власниці. Чоловік зізнався у скоєному і виправдовував свій вчинок надмірно випитим спиртним.

Слідчими розслідуються матеріали кримінального провадження, розпочатого за ознаками ч. 3 ст. 185 КК України «Крадіжка», санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Досудове слідство триває, вирішується питання щодо повідомлення правопорушнику про підозру та обрання запобіжного заходу.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости