Общество | Вознесенск, 6 Ноября, 2018

Працівники ТДВ «Вознесенськавтотранс» прийшли до Віталія Лукова із проханням про допомогу

Свежие новости: Працівники ТДВ «Вознесенськавтотранс» прийшли до Віталія Лукова із проханням про допомогу

02 листопада до міського голови Віталія Лукова звернулась ініціативна група працівників ТДВ «Вознесенськавтотранс» з приводу ситуації, яка склалась в сфері маршрутних перевезень містом.

Про це повідомляє Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю.

Зі слів самих водіїв, зараз обстановка на підприємстві дуже складна. Це пов’язано з цілим комплексом проблем. По-перше, на водіїв постійно здійснюється великий зовнішній тиск. Так, часто з боку незаконного перевізника ПП «Ярошенко» в бік водіїв звучать погрози. На думку працівників ТДВ «Вознесенськавтотранс», даний підприємець не керується моральними принципами, та й Закон для нього нічого не значить. Працівники сприймають ці погрози, як цілком реальні, згадуючи що особа не понесла ніякого покарання після нападу на співробітників правоохоронних органів свого часу, то що вже говорити про них. Через це до підприємства не мають бажання приходити на роботу нові водії. Одразу після стажування, оцінивши умови та психологічну обстановку, молоді спеціалісти йдуть шукати іншу роботу. Діючим працівникам, а також тим, хто віддав підприємству десятки років свого життя та небайдужа його доля, терпець вже уривається. Працівники підприємства чекають від міської влади рішучих дій.

Віталій Луков заявив, що у випадку, якщо правоохоронні органи та інші контролюючі органи влади за два тижні не діятимуть в напрямку повернення незаконних учасників маршрутних перевезень в законну площину, міський голова особисто буде блокувати незаконну діяльність безвідповідального підприємця. Зі свого боку ж керівництво міста за ці два тижні поновить усі листи та звернення до відповідних правоохоронних та контролюючих органів. Також міський голова заявив про небайдужих жителів міста, які звертались до нього особисто та підтверджували свою готовність до рішучих дій. Ними також направлятимуться звернення у всі можливі органи та організації.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты