Политика | 30 Июня, 2023

Працівники «Росатому» поступово покидають ЗАЕС, — ГУР

Свежие новости: Працівники «Росатому» поступово покидають ЗАЕС, — ГУР

До 5 липня працівники «Росатому» і їхні поплічники серед українців, які підписали контракти з окупантами, мають покинути Запорізьку атомну електростанцію.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Зазначається, що окупаційний контингент поступово залишає територію Запорізької атомної електростанції, і одними з перших зі станції поїхали троє співробітників «Росатому», які керували діями росіян.

— Також рекомендації евакуюватися отримали українські співробітники, які підписали контракт з «Росатомом». Згідно з отриманими вказівками, вони мають від’їхати до 5 липня. Бажаний напрямок - територія окупованого Криму, — повідомляє розвідка.

При цьому зазначається, що вже відомо про від’їзд на півострів начальниці юридичного відділу Манцурової, головного інспектора Штатського та заступника директора станції із забезпечення Губарєва.

В ГУР зазначають, що на території самої ЗАЕС та в місті-супутнику станції Енергодарі поступово зменшується кількість військових патрулів.

— Персоналу, що залишається на станції, дано вказівку «у разі будь-яких аварійних ситуацій звинувачувати Україну», — сказано в повідомленні.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты