Общество | 22 Сентября, 2019

«Працівник року»: не ходив на держслужбу 450 робочих днів, бо мав поганий настрій

Свежие новости: «Працівник року»: не ходив на держслужбу 450 робочих днів, бо мав поганий настрій

Клерк держслужби в Ірландії, що пробув у відпустці приблизно 450 робочих днів у період з 2016 до початку 2018 року, подав до суду.

9 березня минулого року клерка державної установи було звільнено, оскільки за два перших місяці 2018 він відвідав офіс усього 10 разів, і таким чином кількість пропущених робочих днів зросла до приблизно 450 за три роки.

Про це пише Work.ua.

До цього, в 2017 і 2016 роках, сумарно цей працівник не був на роботі 400 разів — брав відпустку через хворобу (при цьому жодного лікарняного листа не надав). За цей час кадровий відділ кілька разів зв’язувався з горе-працівником, але його обіцянки незабаром з’явитися на роботу рідко виконувались.

Після звільнення держорган порахував переплату прогульникові за зарплатнею і вона виявилася відчутною — 19 000 євро з моменту його прийому на роботу в 2006 році.

Однак клерк-відпускник вирішив не здаватися і оскаржив звільнення в суді. Він заявив, що не міг з’явитися на роботі через поганий настрій та тривогу.

Але навіть незважаючи на такі вагомі причини, суддя відхилив позов, вирішивши, що звільнення було справедливим.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости