Спорт | 16 Января, 2023

Посол України вимагає реакції від організаторів Australian Open через прапор РФ на матчі

Свежие новости: Посол України вимагає реакції від організаторів Australian Open через прапор РФ на матчі

На Відкритому чемпіонаті Австралії з тенісу, куди росіян та білорусів допустили у нейтральному статусі, продемонстрували прапор РФ. Посол України в Австралії Василь Мирошниченко закликав організаторів відреагувати на триколор на Australian Open-2023.

Сьогодні стартувало перше коло турніру, і українська спортсменка Катерина Байндль обіграла росіянку Каміллу Рахімову. Під час гри біля корту було помічено прапор держави-терориста.

"Я рішуче засуджую публічну демонстрацію російського прапора під час гри української тенісистки Катерини Байндл сьогодні на Відкритому чемпіонаті Австралії. Я закликаю Tennis Australia негайно ввести свою політику "нейтрального прапора", – заявив посол. 

Він також назвав це провокацією і наголосив, що російська суперниця українки мала грати без прапора. Він звернувся до організаторів із запитанням, що вони зробили для реакції на інцидент.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты