Политика | 3 Июля, 2023

Пошкодження Чонгарського мосту вже вплинуло на логістику військ РФ на півдні, - ОК "Південь"

Свежие новости: Пошкодження Чонгарського мосту вже вплинуло на логістику військ РФ на півдні, - ОК Пошкодження Чонгарського мосту вже вплинуло на логістику військ РФ на півдні, - ОК "Південь"

Пошкодження Чонгарського мосту, що сполучає тимчасово окупований Крим із материковою Україною, вже вплинуло на логістику російських військ на півдні нашої країни.

Про це повідомляє спікер Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк. 

За її словами, шляхи постачання армії РФ стали довшими і небезпечнішими. Коротші маршрути (наприклад, біля Вірменська) проходять ближче до українських позицій, і туди може діставати українську зброю.

"Вони намагалися максимально забезпечити постачання ще до того, як почнеться наша далекобійна робота. Ми щодня намагаємося відпрацьовувати за їхньою логістикою. Наприклад, минулої доби - три польові пункти боєпостачання. Це означає, що у ворога стало менше ресурсу", - розповіла Гуменюк.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты