Политика | 27 Мая, 2017

"Порошенко перетворив клуб олігархів з рівноправних партнерів у групу підпорядкованих йому васалів", – Хмара

Свежие новости:

Український політик та відомий правозахисник Степан Хмара дав оцінку трьохрічному перебуванню Петра Порошенка на посаді президента України.

Свою думку він висловив у пості в соцмережі Фейсбук. Він вважає, що Порошенко завершив формування мафіозної системи управління в державі, яку сам і очолив. 

"Порошенко перетворив клуб олігархів з рівноправних партнерів у групу підпорядкованих йому васалів", – писав Хмара.

Повністю підпорядкувавши собі парламент, Порошенко перетворив його на декоративний орган, який виконує вказівки його оточення.

"Насправді політика президента типово колабораціоністська, тобто зрадницька. Крім того, російська мафія має багато спільних інтересів з мафією українською, яка підпорядковується Порошенку. Звісно, що він є головним джерелом корупції в Україні", – наголосив Хмара.

Звернувшись до українців він заявив про необхідність розуміння того, що перебування Порошенка при владі і збереження повноцінної української держави є несумісними речами.  

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты