Политика | 20 Ноября, 2022

Польша поки не має точних даних, звідки випустили ракету, яка впала у Пшеводуві

Свежие новости: Польша поки не має точних даних, звідки випустили ракету, яка впала у Пшеводуві

Дані, які зібрало слідство у справі вибуху ракети в польському селищі Пшеводув, поки що не дозволяють достеменно встановити, звідки вона була випущена.

Главу польського уряду запитали про результати розслідування вибуху ракети у Пшеводуві, зокрема те, чи визнає українська сторона, що це була їхня ракета.

- Ми цього ще не знаємо. Нехай над цим працюють фахівці, слідчі. Ми запросили до розслідування експертів із української сторони, а також міжнародних, із НАТО, американських, - сказав Моравецький.

Він додав, що у слідства є “докази із камер прикордонників, але вони не показують зі стовідсотковою достовірністю, звідки була випущена ракета”.

- Треба продовжувати збирати докази, розслідування займе деякий час, – додав він.

Прем’єр Польщі запевнив, що Варшава прагне повної прозорості розслідування.

- Особливо ми хочемо, щоби наші українські друзі та партнери були впевнені в тому, що результат розслідування буде доведеним. Тому ми запросили їх до розслідування, - сказав він.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты