Криминал | 9 Августа, 2023

Поліція затримала ОЗГ, яка перевозила ухилянтів через кордон на Закарпатті

Свежие новости: Поліція затримала ОЗГ, яка перевозила ухилянтів через кордон на Закарпатті

Поліцейські заблокували незаконний канал перетину кордону України. Мешканці Полтавської та Закарпатської областей займалися пошуком чоловіків призовного віку, яким пропонували незаконно виїхати за кордон.

Про це повідомили в Нацполіції України.

Після вдалого пошуку серед жителів Полтавщини «клієнтів», фігуранти ще до виїзду отримували завдаток за свої послуги. Це був так званий «вхідний квиток» для відправки до міста Мукачево на Закарпатті.

У західному регіоні їх зустрічав один з учасників злочинної групи та поселяв у заздалегідь орендованому будинку. Термін очікування незаконного перетину кордону міг складати від трьох днів до двох тижнів. Після узгодження усіх домовленостей і отримання другого грошового траншу зловмисники доставляли ухилянтів до місця незаконного перетину кордону, де через річку, на човнах, переправляли їх до Румунії.

6 серпня на території Закарпатської області затримали двох ділків під час перевезення групи ухилянтів до державного кордону. В автомобілях знаходилися шестеро чоловіків, які намагались виїхати за межі України. Загалом вони встигли передати зловмисникам 30 тисяч доларів. Цього ж дня на території Полтавської області затримали ще двох членів злочинної групи, причетних до ведення «бізнесу».

Зловмисникам може загрожувати позбавлення волі на строк від семи до дев'яти років.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты