ДТП | Первомайск, 21 Февраля, 2023

Поліція шукає свідків смертельної ДТП у Первомайську

Свежие новости: Поліція шукає свідків смертельної ДТП у Первомайську Поліція шукає свідків смертельної ДТП у Первомайську

Пізно ввечері 19 лютого 2023 року на перехресті вулиць Київської та Трудової слави у Первомайську сталась автомобільна аварія, внаслідок якої загинув пішохід.

Про це повідомляється у офіційному телеграм-каналі поліції Миколаївщини .

Близько 23:50 21-річний водій автомобіля Mercedes Benz, проїжджаючи перехрестя вулиць Київської та Трудової Слави у місті Первомайськ, здійснив наїзд на 40-річного пішохода, який перетинав проїжджу частину дороги.

У результаті ДТП пішохід з тілесними ушкодженнями був госпіталізований, але згодом помер у медичному закладі.

Слідчі кваліфікували подію за ознаками ч. 2 ст. 286 КК України, що карається позбавленням волі на строк до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Наразі поліцейські з’ясовують усі обставини автопригоди.

Слідство триває.

Правоохоронці звертаються до громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини автопригоди, повідомити до Первомайського районного відділу поліції за адресою: м. Первомайськ, вул. Грушевського, 29, або за телефонами (068) 314-29-49, (063) 128-72-16, 102.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты