Криминал | Южноукраинск, 6 Марта, 2020

Поліція провела обшук у южноукраїнця, який поштою отримував наркотики

Свежие новости: Поліція провела обшук у южноукраїнця, який поштою отримував наркотики

Вчора, 5 березня, працівники Южноукраїнського відділення поліції сумісно зі співробітниками Управління протидії наркозлочинності ГУНП в Миколаївській області провели санкціонований судом обшук мешканця Южноукраїнська, який замовляв та отримував наркотичні засоби через пошту.

В приміщенні його помешкання правоохоронці виявили та вилучили 2090 поліетиленових пакетів, призначених для сортування та продажу наркотичних засобів через мережу Інтернет. Крім того, вилучено рожеві таблетки невідомого походження та саморобний пристрій для куріння марихуани.

  • Читайте больше на нашем Telegram-канале. Присоединиться к нему можно ЗДЕСЬ

У діях громадянина вбачаються ознаки правопорушення за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты