ДТП | Вознесенск, 10 Декабря, 2023

Поліція Миколаївщини розшукує свідків ДТП за участю депутата сільради

Свежие новости: Поліція Миколаївщини розшукує свідків ДТП за участю депутата сільради

Слідчі поліції розшукують свідків ДТП, у якому постраждала 15-річна мешканка села Богданівка Вознесенського району.

Про це повіомляє відділ комунікації ГУНП у Миколаївській області.

Нагадаємо, ДТП за участю депутата місцевої сільради Юрія Корнєва, який перебував за кермом Hyndai Tucson у нетверезому стані, сталася у суботу, 9 грудня.

В поліції підтвердили, що під час медичного освідування у крові водія виявили 1,29 проміле алкоголю.

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння"). Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до пʼяти років.

"Правоохоронці встановлюють обставини та причини автопригоди. Поліцейські звертаються до громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини ДТП, звернутись до відділення поліції № 2 Вознесенського районного управління за адресою: смт Доманівка, вул. Центральна, 31, або за (0252) 9-14-32, 0950402077", - йде мова у повідомленні.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты