ДТП | Новая Одесса, 21 Мая, 2023

Поліцейські встановлюють обставини ДТП у Новій Одесі, в якій травмувався малолітній велосипедист

Свежие новости: Поліцейські встановлюють обставини ДТП у Новій Одесі, в якій травмувався малолітній велосипедист Поліцейські встановлюють обставини ДТП у Новій Одесі, в якій травмувався малолітній велосипедист

У пʼятницю, 19 травня, приблизно о 23:35 у місті Нова Одеса на перетині вулиць Центральна та Свободи (автодорога Н-24 «Благовіщенське-Миколаїв») сталася дорожньо- транспортна пригода за участі автомобіля ЗАЗ-1102, за кермом якого перебував 27-річний водій, та малолітнього велосипедиста.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 12-річного велосипедиста з тілесними ушкодженнями госпіталізували.

Слідчі кваліфікували подію за ознаками кримінального правопорушення, попередньо, за ч. 1 ст. 286 ККУ «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Санкція статті передбачає покарання до трьох років обмеження волі.

Поліцейські з’ясовують усі обставини автопригоди.

Відділ розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління просить громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини дорожньо-транспортної пригоди, звернутись за телефонами: 067-518-66-21 або 102.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости