ДТП | Баштанка, 18 Января, 2023

Поліцейські встановлюють обставини ДТП у Казанці, у якій загинула літня жінка

Свежие новости: Поліцейські встановлюють обставини ДТП у Казанці, у якій загинула літня жінка Поліцейські встановлюють обставини ДТП у Казанці, у якій загинула літня жінка

Сьогодні, 18 січня, приблизно о 9:30 в районі перехрестя вулиць Миру та Васляєва у смт Казанка Баштанського району сталася дорожньо-транспортна пригода за участі вантажного автомобіля МАН, під керуванням 31-річного водія, та пішохода, яка перетинала проїзну частину.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 81-річна пішохід отримала травми не сумісні із життям.

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого». Санкція статті передбачає до восьми років ув’язнення.

Встановлюються обставини та причини автопригоди.

Відділ розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління просить громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини дорожньо-транспортної пригоди, звернутись за телефонами: 093-714-45-20 або 102.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты