Происшествия | Первомайск, 19 Сентября, 2019

"Покатала" на монтажному крані: через необережність жительки Первомайщини загинув чоловік

Свежие новости:

Невідворотні наслідки «веселощів» напідпитку.

Вироком Доманівського районного суду 27 серпня 2019 року затверджено угоду про визнання винуватості, укладену між прокурором Врадіївського відділу місцевої прокуратури та 27-річною мешканкою Первомайського району, яку визнано винуватою у вчиненні вбивства через необережність.

Згідно з вироком суду 10 травня цього року жінка зі своїм співмешканцем перебували по місцю тимчасової роботи останнього на території колишнього вугільного складу в селищі Врадіївка, де вживали алкогольні напої.

Прийнявши на груди оковитої, молода пара вирішила влаштувати екстремальну розвагу - покататися на монтажному крані, що містився на відповідній території.

Для цього жінка проникла до кабіни заведеної машини, а чоловік без будь-яких засобів захисту став ногами на крюки тросу крану.

Намагаючись "покатати", жінка підняла співмешканця краном на висоту не менше 15 метрів, звідки останній, не втримавшись, впав на землю.

Злочинна недбалість молодої жінки мала своїм наслідком спричинення чоловікові тяжких тілесних ушкоджень - переламу основи черепу з крововиливи під оболонки мозку, - внаслідок яких той загинув на місці.

Згідно з вироком дії обвинуваченої кваліфіковано за ч. 1 ст. 119 КК України - вбивство, вчинене через необережність.

За цим злочином їй призначено узгоджену сторонами міру покарання у виді позбавлення волі на строк 5 років, зі звільненням від відбування даного покарання з іспитовим строком 3 роки.

Джерело: Первомайська місцева прокуратура

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости