Происшествия | Новый Буг, 25 Ноября, 2019

Пожежа у Новому Бузі: загинули три людини

Свежие новости: Пожежа у Новому Бузі: загинули три людини

Однією з поширених причин пожеж в оселях і, як наслідок, травмування та загибелі людей є необережність під час куріння.

Так, від співробітників поліції до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Миколаївській області надійшло повідомлення про те, що 22 листопада на вул. Грушевського м. Новий Буг сталась пожежа в житловому будинку на незначній площі. Під час неї загинув власник помешкання - інвалід 1 групи 1971 р.н.

24 листопада ідентичний випадок трапився на вул. Садовій с Вавилове Снігурівського району. Пожежа на площі 3 м кв призвела до загибелі власника 1968 р.н. та його матері 1946 р.н.

В обох випадках займання спричинила необережність під час куріння у ліжку.

Підрозділи ГУ ДСНС не викликались.

Шановні мешканці нашого краю, нехтування правилами пожежної безпеки та безвідповідальні вчинки можуть призвести до трагічних наслідків. Паління у ліжку нерідко призводить до пожеж. Внаслідок тління постільної білизни, матрацу, ковдри, або покриття підлоги, від покинутого недопалка, утворюється щільне задимлення в оселі. Якщо це трапилось вночі то шансів на порятунок взагалі дуже мало, адже люди сплять.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости