Происшествия | Вознесенск, 29 Ноября, 2017

Пожежа житлового будинку у Вознесенську на вул. Калиновій

Свежие новости: Пожежа житлового будинку у Вознесенську на вул. Калиновій

29 листопада о 07:36 до Служби порятунку “101” надійшла інформація про пожежу прибудови до неексплуатованого житлового будинку на вул. Калиновій м. Вознесенськ. Про подію рятувальників повідомили сусіди, які побачили дим з вікна будівлі.

За вказаною адресою прибув черговий караул 12 Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. Вогнеборці встановили, що загоряння виникло в одній з кімнат прибудови (літня кухня), спричинивши щільне задимлення у приміщенні.  Під час розвідки рятувальники виявили тіло загиблого безпритульного чоловіка, який тимчасово там мешкав. О 07:56 пожежу локалізовано, о 08:15 ліквідовано на площі 15 м. кв., її попередня причина - необережність під час паління.

До гасіння було задіяно 2 одиниці техніки та 8 чоловік особового складу ДСНС. Для з’ясування обставин пожежі працювали співробітники правоохоронних органів.

 

Джерело: mk.dsns.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты