Общество | Вознесенск, 29 Сентября, 2017

«Похилий вік та обмежені можливості – не вирок і не кінець життя», - Ерік Григорян відвідав геріатричний пансіонат

Свежие новости: «Похилий вік та обмежені можливості – не вирок  і не кінець життя», - Ерік Григорян відвідав геріатричний пансіонат «Похилий вік та обмежені можливості – не вирок і не кінець життя», - Ерік Григорян відвідав геріатричний пансіонат

Напередодні Міжнародного дня людини похилого віку, який відмічають 01 жовтня, Ерік Григорян, який є помічником народного депутата Вадатурського А., відвідав підопічних Вознесенського геріатричного пансіонату. Про це сайту «Маю право» повідомила прес-служба Е. Григоряна.

Провівши міні-екскурсію по території закладу, його керівник Кісіль Віктор Петрович розповів, чим живе зараз пансіонат та з якими проблемами стикаються його мешканці та працівники. Григоряна Е., як людину, яка завжди підтримує спорт, зацікавило питання можливості заняття різними видами спорту на території закладу.

Адже команда Вознесенського геріатричного пансіонату брала участь у спартакіаді інвалідів і показала гарні результати. Нині вони готуються до відбіркових змагань на обласну спартакіаду, яка відбудеться 04 жовтня цього року.

Склад команди: Ларченко Валентин Миколайович ( інвалід ІІ гр. загального захворювання, призер спартакіади, І місце з боулінгу), Захарченко Анатолій Семенович (пенсіонер за віком), Лопушинський Микола Миколайович (інвалід ІІ гр. загального захворювання), Ревенко Сергій Васильович (інвалід ІІІ гр.), Рогожніков Дмитро Олександрович (інвалід І гр.), Коряжніков Володимир Володимирович (інвалід І гр.), Богомол Володимир Миколайович (інвалід І гр.), Ганчо Олександр Васильович (інвалід ІІ гр.). Нині команда поповнилася ще двома спортсменами, на яких покладаються великі надії: Комарова Надія Олександрівна ( інвалід дитинства ІІІ гр.), Челаку Володимир Іванович ( інвалід ІІ гр. загального захворювання).

Зараз пансіонат працює над створенням спортивного майданчика, до складу якого увійде міні-футбол, волейбол та баскетбол.

Через те, що підопічні пансіонату виявляють такий інтерес до спорту Ерік Григорян вирішив їм до свята презентувати нові баскетбольні та волейбольні м’ячі.

«Я зрозумів, що навіть люди з обмеженими можливостями, та яких ми вже віднесли до «людей похилого віку» за датою у паспорті, продовжують вести активний спосіб життя. В умовах пансіонату для них створені можливості для підтримання фізичної активності. І їхня небайдужість до спорту приємно дивує. Недарма ж наші паролімпійці завжди вражають нас своїми результатами. Головне, щоб був сильний дух!

Я завжди підтримував, підтримую та буду підтримувати розвиток спорту в нашій країні, і зокрема там, де я живу і працюю. Та цього разу надав перевагу сподіванням мешканців пансіонату на власний волейбольний та баскетбольний майданчик. Тож м’ячі їм стануть у пригоді.

А ті результати, які вже мають «спортсмени» пансіонату, ще раз доводять,   що похилий вік та обмежені можливості - це ще не вирок і не кінець життя. І кожного дня ми бачимо приклади цього, на які потрібно звертати увагу. Тож здоров’я всім та успіхів! », - прокоментував свій візит до Вознесенського геріатричного пансіонату Ерік Григорян.

Цього ж дня, як і кожного року, мешканців пансіонату святковим концертом привітали дітлахи.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты