Общество | Николаев, 2 Октября, 2019

Подруга побитої в Миколаєві українки розповіла про скандальні дивацтва німця

Свежие новости: Подруга побитої в Миколаєві українки розповіла про скандальні дивацтва німця

Німець з моменту першого знайомства погрожував Корсак, а також переслідував її.

Стали відомі нові подробиці інциденту в Миколаєві, де громадянин Німеччини по-звірячому побив колишню дівчину.

Як передає НАРОДНА ПРАВДА, їх у коментарі Обозревателю відкрила подруга побитої українки.

За словами Юлії Зосімової, кривдник її подруги – 51-річний громадянин Німеччини Лукас Оздоган – з моменту першого знайомства погрожував Ірині Корсак, а також переслідував її. Дівчина стверджує, що Оздоган більше року переслідував тренера з Zumba. Зокрема, він наймав людей, які під виглядом клієнтів ходили до неї на тренування, їздили за нею на авто і фотографували.

Ірина Корсак познайомилася з Лукасом Оздоганом півтора роки тому в Києві на фестивалі, присвяченому 6-річчю Zumba. Після того, як він почав переслідувати її, дівчина двічі писала на нього заяву в поліцію. Роман закінчився тим, що німець підстеріг її біля будинку і по-звірячому порізав ножем.

Юлія Зосімова каже, що Оздоган бізнесмен, який торгує автомобілями.

“Спочатку це було красиве залицяння, чоловік дарував квіти. Однак тут же взявся перевіряти її сторінку в Instagram  і пред’являти претензії: “хто це лайкает твої пости?” – повідомила подруга постраждалої.

Ірина Корсак провела одну з своїх відпусток з Оздоганом в Кельні, де, за словами подруги постраждалої, чоловік купував їй подарунки, про які тренер не просила:

“При зустрічі він накупив їй якісь подарунки: жакети, сукні, про які вона й не просила. Іра відмовлялася, питала, навіщо він це все робить. Той же почав виставляти з себе ображеного, ось, мовляв, від подарунків моїх відмовляєшся. Щось їй довелося прийняти, щоб не ображати його”.

Ревнощі стали розпалюватися, коли дівчина не брала слухавку в робочий час.

“Вона тренер, знаходиться в залі, не може по першому ж гудку відповідати на телефон. Тоді він став вимагати, щоб працювала менше. Пояснював це тим, що хоче їй допомогти, давати гроші, забезпечувати, тільки б вона була завжди на зв’язку. Іра заспокоювала його і попереджала: якщо і далі так себе вестиме, то вона припинить з ним спілкування. Тоді він знову міняв тактику, влаштовував визнання в любові”, – каже Юлія.

Восени німець став звинувачувати дівчину і вимагав повернути витрачені на неї гроші. Подруга постраждалої каже, що дівчина була не проти, і навіть пропонувала йому надати документи, зафіксувати повернення грошей у нотаріуса.

Після цього він найняв людей, переслідувати Ірину.

“Найняв людей стежити за Ірою. За нею їздили на Range Rover, її фотографували на вулиці, на роботі, зустрічі з друзями і т. д. Потім ці знімки він їй надсилав. Вона пообіцяла заявити на нього в поліцію, але той відповів, що все даремно – у нього багато знайомств, він дружить з Кличком, тому у неї нічого не вийде”, – згадує Юлія.

Нагадаємо, німець напав на Ірину посеред вулиці. Дівчина намагалася втекти і забігла в найближчий магазин, де її чоловік і наздогнав. Він почав наносити Ірині ножові поранення в спину.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты