Общество | Южноукраинск, 26 Июня, 2017

Подорож для вихованців відділення соціальної реабілітації дітей – інвалідів КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська"

Свежие новости: Подорож для вихованців відділення соціальної реабілітації дітей – інвалідів КЗ

За ініціативи комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська»  22.06.2017 року було організовано цікаву подорож для вихованців відділення соціальної реабілітації дітей – інвалідів комунального закладу до домашнього міні зоопарку, який розташований с.Садове Арбузинського району.

Вихованців гостинно прийняв волонтер Южноукраїнської благодійної організації «Миротворець» Сергій Соломон, який за власної ініціативи і створив цей міні зоопарк. 

Діти отримали багато позитивних вражень від самої поїздки та від спілкування з тваринами – страусами, павичем, фазанами, лебедями, косулями, зайчатами та іншими дикими і свійськими тваринами та птахами. Вони мали можливість власноруч погодувати страусів, потримати на руках зайченят, фазаненят, курчат.

Від волонтерської організації на згадку про подорож, господар подвір’я подарував дітям керамічні чашки з національною символікою.

Це була незабутня мандрівка.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты