Политика | 3 Июля, 2022

Подоляк заявив, що hосія змінила тактику війни – окупанти хочуть залякати українців і змусити їх тиснути на уряд

Свежие новости: Подоляк заявив, що hосія змінила тактику війни – окупанти хочуть залякати українців і змусити їх тиснути на уряд

Радник глави офісу президента Михайло Подоляк заявив, що Росія змінила тактику у війні проти України. Окупанти атакують ракетами мирні міста, щоб залякати людей та схилити владу до переговорів.

За його словами, росіяни хочуть залякати українців та змусити їх тиснути на уряд, щоб він, у свою чергу, пішов на поступки.

«Росіяни перейшли до концепції війни, де хочуть збудувати масштабні панічні настрої в Україні, залякати людей і змусити їх тиснути на уряд, щоб ми пішли на деякі поступки Росії. Тобто яка зараз тактика? З одного боку, вони абсолютно не враховують, як на це реагує світ на ці нелюдські атаки крилатими ракетами житлових кварталів, які змушують наших людей тиснути на уряд, щоб ті сказали «підемо на якісь територіальні поступки», - наголосив Подоляк.

За його словами, Росія вкладає гроші у своє проросійське лобі на політичних ринках інших країн для того, щоб вони теж говорили, «давайте якось війну закінчувати».

Подоляк зазначив, що для того, щоб зламати нову концепцію війни Росії, Україні потрібна не лише протиповітряна оборона, а й система протиракетної оборони.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты