Политика | 21 Ноября, 2022

Після відступу з Херсона віра у перемогу РФ залишається лише у відвертих божевільних, — політолог

Свежие новости: Після відступу з Херсона віра у перемогу РФ залишається лише у відвертих божевільних, — політолог

Російський політолог Іван Преображенський в інтерв'ю НВ заявив, що після відступу російських військ з Херсона віра у перемогу Росії у війні проти України залишається лише у відвертих божевільних.

— Усі, крім явно неадекватних людей, розуміють, що перемоги Росії більше не буде. До Херсона віра у перемогу навіть серед циніків залишалася, а після Херсона її вже немає. Хіба що відверті божевільні все ще залишаються, – каже він.

Він також припустив, що російський диктатор Володимир Путін має відчути «повну безнадію», щоб зупинити війну, але навіть взяття Україною Криму навряд чи означатиме для нього «повну безнадію».

— Я не вважаю, що Путін розпочав війну задля утримання влади. Я думаю, він керується надідеєю, а не аж ніяк не прагматизмом. І, відповідно, він і далі жертвуватиме країною заради надідеї, – додав політолог.

Джерело

Читайте также

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты