Криминал | Доманевка, 2 Сентября, 2019

Підозрюваного в умисному вбивстві взято під варту

Свежие новости: Підозрюваного в умисному вбивстві взято під варту

23 серпня в с. Виноградний Сад Доманівського району під час розпиття спиртних напоїв на грунті раптово виниклої сварки шляхом нанесення удару каменем по голові сталося вбивство 60-річної місцевої мешканки, повідомляє Вознесенська місцева прокуратура на своїй сторінці у Фейсбук.

Однак, на місці події судово-медичний експерт не зміг дійти однозначного висновку щодо причини смерті потерпілої. Вже після розтину стало зрозуміло що все-ж таки стався саме злочин, після чого 39-річному місцевому мешканцю слідчим Доманівського відділення поліції за погодженням з процесуальним керівником Доманівського відділу Вознесенської місцевої прокуратури було повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 КК (умисне вбивство) України та до суду скеровано клопотання про обрання запобіжного заходу.

В судове засідання підозрюваний запізнився, прийшов у нетверезому стані, поводився цинічно, жодного розкаювання не проявляв, хоча у вчиненні злочину і зізнався.

За принципової позиції прокурора під тяжкістю беззаперечних доказів 30.08.2019 слідчим суддею Доманівського районного суду зловмиснику обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою без визначення розміру застави.

Підозрюваному загрожує покарання від 7 до 15 років позбавлення волі.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, проводяться слідчі (процесуальні) дії для з’ясування усіх обставин злочину.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости