Политика | 27 Сентября, 2022

Під путінську мобілізацію потрапляє інтелігенція із центральних регіонів росії, - ГУР

Свежие новости: Під путінську мобілізацію потрапляє інтелігенція із центральних регіонів росії, - ГУР

Росія як істотно зменшила чисельність представників малих народів, заселяють території Росії, шляхом мобілізації їх у фронт, а й збирається це зробити з представниками інтелігенції.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Зазначається, що серед убитих окупантів трохи менше ніж 40% були представниками неслов'янських етнічних груп.

У п'ятірку регіонів із найбільшою кількістю жертв увійшли Республіки Дагестан та Бурятія, Краснодарський край, Башкортостан та Волгоградська область. Також у цифрах простежується непропорційне співвідношення: кількість загиблих солдатів із бідних регіонів (де і проживають етнічні спільноти) значно вища, ніж із розвинених.

За оцінками військової розвідки України після підписання президентом країни-окупанта указу про мобілізацію, карта смертності у регіонах значно зміниться. Порядку денний отримують тисячі представників інтелігенції та приватного бізнесу з центральних регіонів Росії та промислових підприємств-гігантів.

«Якщо робітничі професії ще забезпечуватимуть відстрочення від призову, то саме російська інтелігенція стане добривом для українського чорнозему. Остаточно знищивши громадян, які можуть усвідомлювати крах російської державності, кремлівський диктатор сподівається позбавитися протестів проти війни та безглуздої загибелі сотень тисяч росіян», - додають у розвідці.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости