Политика | 10 Ноября, 2023

Під Херсоном посилять ППО, - Зеленський про рішення Ставки

Свежие новости: Під Херсоном посилять ППО, - Зеленський про рішення Ставки

На засіданні Ставки верховного головнокомандувача 10 листопада обговорювали посилення протиповітряної оборони Херсона, стратегію деокупації, військовий бюджет на 2024 рік, ситуацію на фронті та низку інших питань.

Про це повідомив Володимир  Зеленський у соцмережах .

"Важлива ставка.

Стратегічне бачення деокупації нашої землі та конкретні кроки для її втілення. Уточнення всіх планів та розрахунків для продовження активних дій.

Військовий бюджет наступного року. Акцент на тому, щоб стати самодостатніми по снарядах, ракетах, дронах, бронетехніці.

Конкретні рішення щодо захисту Херсона. Буде посилення протиповітряної оборони, засобів контрбатарейної боротьби, РЕБ та розвідки”, - сказано у повідомленні.

Зеленський повідомляє, що заслухав звіти командувачів про поточну ситуацію на фронті на всіх ключових напрямках: Куп'янське, Бахмутське, Авдіївське, Мелітопольське та лівобережжя Херсонщини.

На Ставці була також окрема доповідь щодо евакуації українців та громадян країн-партнерів із Гази. Робота продовжується, зазначив Зеленський.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости