Происшествия | Николаев, 12 Марта, 2024

Під час пошуку зниклих дітей у Миколаєві полійцейські врятували від смерті матір одного з них

Свежие новости: Під час пошуку зниклих дітей у Миколаєві полійцейські врятували від смерті матір одного з них

У Миколаєві поліцейські врятували жінку, яка ледве не загинула через пожежу. Вона виявилася матір'ю 9-річного хлопчика, який вночі гуляв по місту з двома друзями - 12-річним Миколою Грековим та 10-річним Михайлом Веселкіним, яких розшукували поліцейські.

Про це повідомляє відділ комунікацї ГУНП у Миколаївській області.

"Аби перевірити інформацію, ювенальні поліцейські прийшли до адреси мешкання найменшого зниклого. Біля дверей квартири правоохоронці побачили задимлення, яке посилювалось на очах. Поліцейські одразу викликали рятувальників і медиків та почали оперативно евакуювати мешканців багатоквартирного будинку, паралельно намагаючись достукатись до господарки квартири, де відбулось займання", - йде мова у повідомленні.

За допомогою спецзасобів рятувальники відчинили квартиру, локалізували пожежу та виявили біля вхідних дверей 46-річну власницю помешкання без свідомості. Правоохоронці передали потерпілу медикам, які надали їй першу допомогу та госпіталізували до медичного закладу із попереднім діагнозом опіками та отруєння продуктами горіння. Рятувальники встановлюють причини виникнення пожежі.

Нині жінка перебуває у лікарні, її стан медики оцінюють як середньо-важкий.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости