Общество | Первомайск, 24 Апреля, 2017

Первомайськ та район отримає більше мільйона гривень субвенції на ліки для гіпертоніків, діабетиків та астматиків

Свежие новости: Первомайськ та район отримає більше мільйона гривень субвенції на ліки для гіпертоніків, діабетиків та астматиків

Згідно з розпорядженням № 124-р вiд 18 квітня 2017 року «Про розподіл обсягу субвенції на відшкодування вартості лікарських засобів для лікування окремих захворювань між адміністративно-територіальними одиницями області» визначено особливості розподілу обсягу субвенції на відшкодування вартості лікарських засобів по області.

Розподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам відбуватиметься виходячи із статистичних даних про кількість осіб, що страждають на серцево-судинні захворювання, цукровий діабет ІІ типу, бронхіальну астму, станом на 1 січня 2017 року.

Відповідно до зазначених Управлінням охорони здоров’я Миколаївської ОДА даних, Первомайський район отримає 346,437 тис. грн. Цими грошима планують забезпечити 11848 хворих, зареєстрованих в районі. Сума буде розподілена на рік рівними частинами по 28,5 тис. грн. В свою чергу, на районний центр місто Первомайськ виділено 772,261 тис. грн на 26411 хворих, відповідно по 85,811 тис. грн на місяць.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты