Политика | Николаев, 24 Мая, 2018

Перш за все – безпека дітей, - Євген Шевченко про урочистості до Останнього дзвоника

Свежие новости: Перш за все – безпека дітей, - Євген Шевченко про урочистості до Останнього дзвоника

На свято Останнього дзвоника у кожному навчальному закладі обласного центру і районів області будуть чергувати працівники поліції. Тривалість всіх урочистих церемонії буде зменшена, максимум - 1 година. Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук повідомив заступник голови Миколаївської обласної державної адміністрації Євген Шевченко.

«Сьогодні, за дорученням голови облдержадміністрації Олексія Савченка, зібрав відповідальних працівників обласних та міських органів освіти, охорони здоров’я. Запросив також і представника правоохоронних органів. Звернувся до правоохоронців з проханням залучити працівників до охорони громадського порядку під час урочистих заходів. Дійшли згоди, що в кожному учбовому закладі обласного центру і районів області має чергувати працівник поліції. Крім того, тривалість всіх урочистих церемонії має бути зменшена, максимум - це 1 година. Робимо це, бо дітям важко витримувати довгі пафосні промови керівників, особливо в умовах спеки», - акцентував Євген Шевченко.

Заступник голови ОДА зазначив, що нещодавно громаду сколихнув випадок у школі №6 в місті Миколаєві, де було розпилено невідому речовину. 

«Завдячуючи професіоналізму медиків, вдалось уникнути негативних наслідків для здоров’я дітей. Але, на жаль, цей випадок непоодинокий – в короткий проміжок часу в різних містах України трапились майже ідентичні події», - написав Євген Шевченко.

За його словами, керівництво Миколаївської облдержадміністрації вкрай стурбоване цими обставинами. 

Завтра на нас чекають урочистості до свята останнього дзвоника в освітніх закладах, а це означає, що будуть великі скупчення людей. Тому маємо докласти всіх зусиль, аби не допустити будь-яких ситуацій, що можуть нашкодити здоров’ю та життю дітей», - наголосив заступник голови ОДА.

Євген Шевченко також дав відповідні доручення щодо важливості проведення серед учнів і викладачів інформаційно-роз’яснювальної роботи з метою недопущення випадків подібних ситуації в школі №6. 

«Окремо зауважую – кожен керівник навчального закладу несе особисту відповідальність за життя і здоров’я учнів!», - резюмував він.

Источник: www.mk.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты