Спорт | Николаев, 26 Апреля, 2018

Переможцями поліцейських змагань із футзалу «FOOTBALL FOR KIDS» стала команда вихованців миколаївської школи-інтернату №5

Свежие новости: Переможцями поліцейських змагань із футзалу «FOOTBALL FOR KIDS» стала команда вихованців миколаївської школи-інтернату №5

 

24 квітня співробітники відділу ювенальної превенції Управління превентивної діяльності ГУНП в Миколаївській області спільно із ФСТ «Динамо», провели черговий – другий міжрегіональний груповий етап Всеукраїнського турніру із футзалу «FOOTBALL FOR KIDS» серед дітей, які перебувають у конфлікті із законом, із багатодітних сімей, вимушених переселенців із зони проведення АТО та дітей, батьки яких загинули під час проведення АТО. Відбувся турнір за підтримки громадського об’єднання «Цвіт нації», Федерації футболу Миколаївської області Ліга вуличного футболу та Головного територіального управління юстиції.

Про це повідомляє Відділ ювенальної превенції УПД ГУНП в Миколаївській області.

 

Присутній на заході т.в.о. заступника начальника Головного управління Національної поліції в Миколаївської області старший лейтенант поліції Максим Ахрамєєв, звертаючись до учасників змагань, наголосив: «За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства. А футбол - надзвичайно цікавий вид спорту, який всебічно розвиває та загартовує і тіло, і характер, і волю. Другий рік поспіль за ініціативи Національної поліції України ми проводимо змагання з футболу і дуже приємно бачити, що наш чемпіонат зібрав таку кількість дітей. Я переконаний, що сьогодні ми всі станемо свідками безкомпромісної, спортивної боротьби, яка продемонструє блискучу витримку і незламну жагу до перемоги. Бажаю всім учасникам продемонструвати найкращі зразки гри та визначити найсильнішу команду. І хай ваш приклад буде поштовхом для масового розвитку фізкультури і спорту, взірцем для усіх юних жителів нашої країни». 

Також побажали чесної боротьби та перемоги найсильнішої команди і перший заступник голови Миколаївської обласної організації ФСТ «Динамо» Валерій Барський, і заступник голови Федерації футболу Миколаївської області Олександр Степанов, і начальник Головного територіального управління юстиції Роман Возняк, і представник громадської організації «Цвіт нації» Василь Бондар.

Змагання з футболу, участь у яких взяли п’ять команд-фіналістів першого відбірного етапу з Запорізької, Кіровоградської Миколаївської, Одеської та Херсонської областей, відбулись на спортивному майданчику спорткомплекса «Зоря».

«Метою цього чемпіонату є залучення дітей до здорового способу життя, до занять спортом, а також покращення взаємодії між дітьми та поліцією. Поліція завжди переймається майбутнім наших дітей», - зауважив начальник відділу ювенальної превенції Управління превентивної діяльності ГУНП в Миколаївській області майор поліції Сергій Демідов.

За результатами гри перше місце посіла команда комунального закладу «Загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів – центр загальної і профільної освіти та комплексної реабілітації» Миколаївської обласної ради (школа-інтернат №5), друге місце виборола збірна команда Запорізької області, а третє – збірна команда Одеської області.

Переможців, призерів та інших учасників змагань поліцейські та інші організатори нагородили кубками, дипломами, медалями, футбольними м’ячами та солодкими подарунками.

 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты