Спорт | Вознесенск, 31 Июля, 2017

Переможцем «Кубка міського голови» стала команда «Ветеран»

Свежие новости: Переможцем «Кубка міського голови» стала команда «Ветеран»

29 липня на міському стадіоні відбувся традиційний турнір з футболу «Кубок міського голови». Четвертий рік поспіль в цих змаганнях беруть участь команди: «Рятівник» (м. Южноукраїнськ), «Зорі над Бугом» (с. Яструбинове), «Ветеран» та «Сокіл».

За регламентом змагань в першій грі зустрілися команди «Зорі над Бугом» та «Ветеран», останні з яких здобули перемогу у цьому матчі. В другій грі була боротьба між командами «Сокіл» та «Рятівник». Більш вправними на полі виявилися гравці команди «Сокіл». Вони здобули перемогу і право боротися за головний трофей змагань.

Після перерви на поле вийшли команди «Сокіл» та «Ветеран». Постійно біля воріт команди «Ветеран» виникали небезпечні моменти, але захисники та воротар вдало захищали свої ворота. Гравець команди «Сокіл» Мунтян Д. В. особливо відзначився власною грою, а команда «Ветеран», в свою чергу, проводила контратаки. В одній з таких вдалося зрівняти рахунок. Гра закінчилася нічиєю.

Для виявлення переможця команди пробивали одинадцятиметрові удари. Більш вдалими були гравці команди «Ветеран», які перемогли з рахунком 5:4 і стали володарями кубку. Друге місце посіла команда «Сокіл», третє - «Рятівник» (м. Южноукраїнськ). Переможці та учасники турніру отримали нагороди від заступника міського голови Юрія Путія та директора МЦФЗН «Спорт для всіх» Івана Алєксєєва.

МЦФЗН «Спорт для всіх»

 

Источник: voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты