Политика | Николаев, 17 Августа, 2018

Перехід до нової моделі управління відходами - запорука розвитку громад та залучення інвестицій, - Валентин Гайдаржи

Свежие новости: Перехід до нової моделі управління відходами - запорука розвитку громад та залучення інвестицій, - Валентин Гайдаржи

У четвер, 16 серпня, заступник голови облдержадміністрації Валентин Гайдаржи взяв участь у засіданні Координаційної ради з питань реалізації Національної стратегії управління відходами в Україні до 2030 року під головуванням Віце-прем’єр-міністра України Геннадія Зубка. 

В ході засідання обговорювались організація роботи Координаційної ради та стан реалізації Стратегії управління відходами в Україні до 2030 року. Крім того, на засіданні було презентовано та обговорено проект Національного плану управління відходами в Україні до 2030 року, який стане практичною інструкцією реалізації Стратегії управління відходами, ухваленої ще наприкінці минулого року.

Валентин Гайдаржи зауважує, що Миколаївська облдержадміністрація брала активну участь в розробці проекту Національного плану управління відходами.

«За дорученням голови Миколаївської ОДА Олексія Савченкоа, облдержадміністрація активно долучилась до роботи щодо надання пропозицій до проекту Національного плану управління відходами. Крім того – обов’язковим є і створення регіонального плану та перехід до нової моделі управління відходами, адже це є запорукою як розвитку громад, так і необхідною умовою для залучення інвестицій, що значно покращить якість і рівень життя жителів Миколаївщини», - говорить Валентин Гайдаржи.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты